Evelina Ekström

Bygger mina murar

År 2012 träffade jag en kille som var några år äldre än mig. Han var någon som jag skulle kunna tänka mig leva tillsammans med. Han gav mig komplimanger så som "du är vacker" och "vad fin du är idag". Detta det mycket lättare att mata fjärilarna i magen. Vi började umgås en del men mina vänner hade redan från början sagt att han var fel för mig och inte alls den som han verkade i mina ögon. Det var väldigt svårt att tro detta då han inte alls var så med mig, vi gosade och skrattade om allt. Jag kunde vara mig själv och jag trodde att han var sig själv med mig. Han berättade saker för mig som han inte berättade för andra. Ett uppbyggt förtroende som jag tror var äkta men som inte spelade någon roll i slutändan.  

Något år gick och vi hade ännu inte gjort något mer än att ligga och kramas eller se hur långt vi kunde nå med benen upp i taket, ett typiskt knep för mig att inte hamna i en obekväm position. 

Jag tyckte verkligen om killen men sedan fick jag reda på olika saker han gjort under tiden vi varit "tillsammans". Tillsammans är ett starkt ord men vi var mittemellan en vänskap och ett förhållande, i alla fall från min sida. 

Under en period slutade vi prata helt tills jag mådde dåligt en dag och tog upp kontakten för att jag kände att jag bara kunde prata med honom. Jag berättade aldrig något djupt för honom och det kan jag känna nu i efterhand var rätt skönt. 

Saker hände hela tiden som fick mig att må dåligt men andra stunder var det bra. 

Sommaren 2013 kysstes vi för första gången. Han var full och jag visste inte om han skulle komma ihåg detta dagen efter. Det vet jag fortfarande inte om han gjorde men vi började sakta utveckla en relation som sedan tog stopp då han berättade att han skulle iväg och inte kunde prata på ett tag på grund av brist på nät och jag förstod så jag tänkte att det var meningslöst att skicka något sms som ändå inte skulle komma fram. 

Detta var sommaren som jag fick reda på att han skaffat flickvän utan att berätta något för mig.

Allt var så invecklat och jag visste inte vart jag skulle börja. Ena sekunden var det han och jag och andra sekunden hade han hittat någon ny.

Vi pratade om detta ett halvår senare när han fick en chans att berätta, jag var lite mognare och hade bättre förstånd, trodde jag i alla fall.

Jag trodde på honom och gav en ny chans som så många gånger förr men denna gång tog det slut lika kvickt.

Idag har jag svårt att ta emot kärlek från utomstående . Jag bygger upp murar när någon kommer innanför min komfortzon och detta av ren omedvetenhet, men det som hänt ligger djupt och det är svårt att förlåta och glömma.

Murarna är byggda och de kommer gå att rivas men frågan är när? 

Jag måste ta en sten i taget och känna på hur det känns att slänga sig själv ut i djungeln igen. 

 

Jag har inte berättat allt som finns att berätta, inte ens för dem jag litar på mest av allt för att det är för jobbigt att prata om. Inte jobbigt för att jag tycker det är jobbigt att prata om just det som har hänt men för att jag tycker att det är jobbigt rent allmänt.

Jag har svårt att titta folk i ögonen och jag vet inte varifrån det kommer ifrån, en faktor kan vara just på grund av att jag har svårt att lita på människor. 

 

Min pappa bryr sig inte om mig och nu är jag för gammal för att vilja ha någon kontakt med honom men hur hade jag varit om han hade funnits i mitt liv när jag var liten? Varför slutade han kämpa för mig när jag var ett år?

Dessa frågor tänker jag inte speciellt mycket på men i och med detta så kom det upp i tanken. 

Kan det vara så att jag bygger murar för att min egen pappa inte ville ha mig?

JFR.se

Alltså hur snygg är inte fickpluntan?? Älskar texten.

Skalet köpte jag två av, ett till mig och ett till Ida. Vårt  motto "Foods before dudes".

Nya sminkborstar behövdes verkligen då mina är superslitna och gamla.

Status

Paradise hotel och Big brother väntar för jag är pluggfri hela dagen!

18:14

Var upp till Hudiksvall i lördags igen fast denna gång med både mormor och morfar. Vi lämnade en bil där uppe och tog den andra hem så jag och morfar åkte upp i den ena och mormor i den andra. På vägen hem stannade vi i Hagsta och åt mat, blev en kycklingsallad för mig. God men väldigt lite kyckling.

Mormor åkte moppe och självklart skulle jag ta kort för vad är det roliga i det hela annars. Puss

H&M + Chokladbollar

Innan jag tog bussen hem idag sprang jag in på H&M och köpte lite nya grejer som behövdes.

Väl hemma blev jag så sugen på något sött så ställde mig och bakade chokladbollar.

3 dl Havregryn

3 msk Kakao

3 msk Kaffe

1 dl Stevia

80 g Smör

Mums!

Autumn

Denna vecka har varit fanatisk. Tre prov och ingen blund alls. Bara pluggat timme in och timme ut denna vecka så bloggen och allt annat har legat nere för den delen.

Här kommer lite bilder från veckan och helgen som varit. Fullerö handel och allmänt höst

Allting var bättre förr

Det värsta som finns är att känna sig ensam i ett andrum fullt av vänner. När man känner att man inte räcker till eller kan ge lika mycket tillbaka.

Allting var bättre förr, inte för att det var som pricken över I:et men för att det var bra som det var.
Jag tänker ofta på vad som skulle ha kunnat varit innan allt blev som det blev, hade det varit bättre eller hade allt gått åt skogen?

Jag mår bra men i det undermedvetna ligger alltid något och tynger. Det där lilla som egentligen inte är en "big deal" men som är stort för mig.
Idag kan jag handskas med det men vem vet, kommer det komma en sista droppe som gör att bägaren faller över eller inte, kommer det ta slut eller ej?

Jag tänker ofta på allt runt omkring mig som blir uppgraderat, räcker det inte till eller vill man hela tiden byta upp sig till något bättre?
Ibland känner man att man inte passar in på så vis som man önskat men man får lära sig att anpassa sig efter klimatet.

Progress to success

Under hela sommaren har träningen legat på is. Jag har gått upp från 68 kg till 74 kg men jag har nu tagit tag i min hälsa igen.

Idag stod vågen på 70,2 kg och midjemåttet på 79 cm. 

Detta är kanske inte så "fit" för er men för mig är jag på god väg mot mitt mål och genom att lägga upp bilder som dessa gör det att jag pushar mig själv mer för att komma längre.

 

Fina Norrland

Åkte upp över dagen till Hudiksvall med mormor för att hämta morfars plånbok. Det är fint även på hösten <3

Kistamässan

Idag var det företag och Ekonomi-mässan i Kista som vi varit på och lyssant på föreläsningar. På lunchen drog vi till Kistagallerina och käka mat och jag fick med mig en klänning och ett par Vans. 

onsdag

1/ Soluppgången i går morse som var så fin.

2/ På gymmet igår efter en helt slutkörd mage.

3/ Fina presenter jag fick i fredagskväll av fina vänner.

4/ Köpte en kaffe i tisdags efter jag åkt förbi Lindvalls. Luktade så gott så var tvungen att köpa mmig en kopp!

Träning kombinerat med fika

Jag och Ida har de senaste veckorna tränat och fikat på helgen. Förra helgen blev det på stationen och i Lördags var vi till Pizza Hut och åt deras gudomliga cookie dough.

Upp