Evelina Ekström

Kulturnatten

Duschat och valt kläder inför kvällen. Ska äta middag hos ida och sedan åka in mot stan, mysigt.

Målar naglarna och ska snart klä på mig något för åker till henne vid halv tre. Skriver mer imorgon.

tumblr

Har kursen Fotografisk bild 1 i skolan vilket gör att vi skapar nya bilder ur gamla och gör om i photoshop. Vi lägger upp våra arbeten på vår tumblrblogg vilket jag har gjort här.

Detta är min andra blogg för tillfället där jag lägger upp nyredigerade bilder som inte lagts upp på bloggen. Ni får gärna besöka den här också och skåda mina samt några av Evelins foton.

Bloggen hittar ni HÄR'

15:21

Precis hemkommen från stan och äntligen hade mina byxor kommit... tror ni de som jag förväntat mig? 

Nej.

Det var inte den färgen jag trott, inte modell och verkligen inte matta som jag hoppats på, så dem slängs på hos posten redan idag men toppen satt perfekt. Den får ni se senzre ikväll då jag har på mig den under bowlingen. 

Hann med forex innan föreläsningen och slapp avgift då jag inte hade kvar kvittot från växlingen i höstas. Han med lite ögonshopping med Evelin också innan bussen gick.

Nu ska jag äta lunch och sedan locka håret och göra mig ordning.

 

hundra

Igår var ni 100 stycken som läste bloggen vilket gör mig oerhört glad och jag vet att det var för att jag bloggade och länkade bloggen, haha men det skulle vara så mycket roligare att fortsätta blogga om någon verkligen läste, men jag har så dåligt påhittminne så säg gärna till om ni vill läsa något, jag gör så gott jag kan!

fredag 10:02

Godmorgon! Vakande uppp vid niotiden i morse och tog mig två fibermackor och lite vaniljyoughurt till frukost, det godaste som finns! Idag ska jag möts upp Angelica i stan när hon slutar och ämna en bok och muina byxor sen vid ett börjarm in föreläsnnig på skolan och avslutas sen vid två. 

Idag ska det bli varmt, är faktiskt ganska varmt redan så idag blir det kjol, outfitbilder kommer senare. 

Tar 14.25 bussen hem och sen ska jag plugga lite svenska och sedan ikväll tar jag bussen in till Uppsala för att blowla med Ida och Alexander. Vi får se hur det slutar men kul kommer det nog bli!

Duschen kallar så ska klä av mig och gå dit. Raka benen-dag idag

Kvällspromenad

Har precis kommer hem från en 6 kilometers promenad med Angelica. Pratar allt mellan himmel och jord vilket är hur skönt som helst och få prata om, speciellt om personen man pratar med verkligen känner en på djupet.

Jag och Angelica har känt varandra sen vi var ett, respektive två år vilket är väldigt länge, men någonstans däremellan blev det inte riktigt som vi tänkt oss. Vi blev i stort sett värsta ovännerna som finns. Vi fick planera in våra dagar med gemensamma vänner för att slippa umgås tillsammans. Haha detta är så sjukt när man tänker tillbaka. Nu är det vi två mot världen och jag vet inte heller hur det gick från icke vänskap till otroligt bra vänskap där vi känner varandra utan och innantill.

Hon är den personen som jag kan helt vara mig själv med, fullt ut! Sen har jag väldigt fina och underbara vänner som jag skulle ta kulor för och verkligen känner mig bekväm med, men vår vänskap har varit så stark länge.

Jag är otroligt lycklig över att ha så fina vänner, jag uppskattar er till fullo.

Angelica, Evelin, Ida, Linda, Susanna, Emelie, Felicia, Rebecka, Sebastian. 

Tack för att ni finns

 
 
 
 
 

A room with a view

Hur skaffar man sig ett rum med utsikt? Jo, genom att sätta upp mål!

Det behöver inte vara stora mål men något som du kan och vill uppfylla. Det kan vara till exempel att sluta rätta andra eller att inte bara sitta tyst under en diskussion. Mål stora som små spelar roll bara du kan uppfylla dem.

Jag skulle tro att en del av våra liv styrs genom förväntningar på vad vi kommer göra av de liv vi fått, medan resten är mer vad du själv vill. Föräldrar har alltid en plan på hur du kommer leva och hur du kommer lyckas, men det är fortfarande du själv som bestämmer vad DU vill lyckas med. Skolan kan vara en mur för ditt lyckande genom att inte komma in på den utbildningen du vill, men då får man helt enkelt kämpa sig genom det hårda och söka igen. Man ska aldrig ge upp det man vill för man lyckas tillslut.

Följer du inte dina egna drömmar utan de drömmar någon annan har för dig kanske det inte blir så som du vill och då kanske du kommer vara missnöjd resten av livet. Det är inte värt att betala det priset för att någon annan ska vara nöjd med ditt val utan gör som du själv känner.

Många vet inte vad de vill och därför behövs en ledare som kan hjälpa dem att hitta det dem söker men inte genom att berätta VAD de ska göra utan HUR de ska göra för att hitta det.

 

Tänk inte på hur mycket du kommer tjäna om du har det yrket eller hur mycket ledigt du kommer få om du har det yrket. Tänk istället:

vad tycker JAG är kul? Vad trivs JAG med att göra?

GÖR DET!

Livet kommer vara så mycket lättare och roligare av bra val. 

Ny design!

Kände för lite nytt och färgglatt så blev en liten ändring i designen. Kommer säkert ångra mig om någon vecka igen men just nu får det vara så här!

ÖVERRASKNING!

Short problems

Idag har jag på mig mina favoritbyxor från H&M som är en aning för långa men det löser jag hur lätt som en plätt, skärp! Slutat 11.45 idag så är hemma runt halv ett-ett och då får ni ett smaskigt inlägg

Private justice

Börjar privatjuridiken om 10 minuter så sitter i soffan och Twittrar. På idrotten fick vi promenera så Evelin och Martin och jag tog rundan runt Fyrisån. Dansade, visslade, sjöng högt som fan och kastade äpplen på äpplen för att få ner dem fina. Martin fick ner ett jättestort äpple till mig, Thank you

MAT

Är så himla hungrig och vi får lunch tolv. C ya