Evelina Ekström

A lifestory on my body

Mamma och jag ska tatuera oss snart någon gång, vi måste bara ringa och boka tid så är det snart klart. Jag ska göra tre svalor som har stor betydelse för mig och tycker därför att det är väldigt fint. Mamma har tänkt skriva mitt och Signes namn på armen. 

An eye for an eye and an F for a fight

Promenerade som sagt sex kilometer med Angelica imorse och sedan vet jag inte hur långt jag och Ida gick men den rundan måste ha varit över sju kilmoter lång, så idag har jag gått cirkus 14-15 kilometer plus styrketränat. Känner mig pretty duktig för att orkat gått så pass långt, men har man roligt kan man gå hur länge och långt som helst. 

Under promenaden dog min mobil 4 gånger efter varandra och kunde därför inte fota på allt jag ville, där av förra inlägget med bilder från promenaden. Gick och sjöng på HOME-med Edward Sharp and the Magnetic Zeros hela tiden så den är väldigt urtjatad nu.

Kvällens sista inlägg blir detta och det avslutas med tre bilder till från promenaderna. 

1. Ida kör sitt vanliga jag. 2. jag var skitig på ryggen men cool oavsett. 3. Mina och Angelicas fötter

 

Träningsdag

Sitter vid macken och gör knäböj i väntan på Angelica, sedan ska vi ut och gå. Senare idag ska jag möta Ida halva vägen hem från oss båda så blir väl sammanlagt två mil idag plus styrka.

Ananassmoothie

Detta skulle vara perfekt en kväll som denna, men det får jag avstå då det är 2-dag idag, så det får bli imorgon kväll

We're a thousand miles from comfort

Tar tag i detta med bloggandet igen, men på ny bloggportal. Mig har ni hittat innan på blogg.se och devote men det har varit så mycket strul överallt och då har inte tiden och glädjen letat sig till bloggandet. Nu är jag tillbaka mest för min egen del och min resa genom träningen och matvanor.

Som ni ser i förra inlägget har det gått 10 veckor sen jag startade och det har fungerat för min del, även fast man alltid hoppas på att det ska gå fortare och bara räcka med att önska och vakna upp nästa morgon med perfekta drömkroppen och kylen fylld med färska grönsaker och smoothies.

Är inne på min tioende vecka nu och jag har gått ner tre kilo hittills och minskat nästan åtta centimeter i midjan. Är så mycket roligare när man ser resultatet av det man åsta kommit. I måndags började jag äta efter 5:2 dieten och hittills har den fungerat bra, har inte varit jättehungrig de dagarna jag har "2-dieten".  Nu kör jag och inget kan stoppa mig.

Upp