Evelina Ekström

fest i hela rummet

När man tar ena bilden med mobien och andra med kameran blir det två olika storlekar på bilderna, därav hur det nu ser ut här uppe.

Detox dag 1

Magen kurrar inte så mycket som jag trott. Frulle blev banan och jordgubbssmoothie och detox-tea till det. Lunch, en morot, sugar snaps och röd grape.

Nu till middagen ska jag göra en sallad med frukt i för att få lite sötma till det hela.

detox

Handlat på mig massa grönt tills imorgon när min Detoxvecka börjar så försöker äta upp min karamellstång nu då jag kommer försöka sluta helt med socker efter denna vecka. 

Nu, Orange is the new black och toalettbesök på det, heh

Vi bara låtsas att det regnar

Igår träffade jag på Susanna, Emelie, Linda och Amanda vid badet. Hämtade upp Sus hemma hos henne och tog oss till affären och köpte godis och sedan ner till badet för att sätta oss under taket i regn och kyla. Tanken var att vi skulle grilla och äta gott men så blev det ikke. Vi satt där några timmar och åt jordgubbar och pratade tills vi kände oss redo för att åka hem. Runt 11 tiden kom jag hem och gick och lade mig på en gång, blev mysbyxor, tofflor och tjocktröja vilket jag senare på natten ångrade stort. Låg i en pöl i stort sett, så himla varmt var det. 

Idag ska mamma och jag in till stan och handla hem mat och frukt till min Detx som jag och susanna ska ha nästa vecka, FRUKT OCH GRÖNSAKER står på schemat mån-tors.

Pappa kom nyss in med en polkagris till mig, Bubbel gum, mums! Får äta upp den idag.

 

Me and my cup of tea

Webcamen suger på min dator och eftersom den är återställd finns inga bilder på den. Vaknade runt åtta i morse men låg och drog mig fram till nio-tiden. Gick upp och startade vattenkokaren och sitter nu med mitt tea här i handen. Grått och mulet väder står på dagens schema men även planer med tjejerna även fast dem vi hade stupade pga vädret så får se vad vi hittar på. 

Imorgon tar jag första invägningen efter resan och hoppas på att det ändå ser ganska bra ut på vågen men man vet aldrig. Då jag fortfarande är lite sjuk är det ingen idé att gå ut och springa för att sedan bli sämre så tar mig kanske en promenad när vädret vill ha uppehåll från regnet.

Nu ska jag titta på OITNB och hoppas på bättre tider.

Levi's 910

Hittade LEVI'S shorts inne på second hand butiken idag för 60 kr och var bara tvungen att ha dem!

Latitude 59

Igår hade mamma, Signe och jag mysdag medan pappa var nere i Danmark och jobbade. Vi åkte först till LATITUDE 59 och bowlade och sedan middag på Meistro. 

På dagen åt jag lunch med Linda, Emelie och Susanna på FOOD COURT uppe på gränby och gick sedan i affärerna pch prövade kläder. 

Hampton Republic 27

Köpte denna kofta idag från HAMPTON REPULBIC och har aldrig älskat en kofta så mycket förrut. De  har luva, långa armar och är lite längre än vanligt.

Tatuering

I lördags klockan 12.00 låg jag i stolen och kände nålen för första gången. Vilken känsla.

En funnen vän

Den 18 augusti förra året började vi första ring på Thoren Bussines School. Den där fina flickan Evelina kom att bli min vän. Under denna termin har det varit hon och jag, varenda dag. Även fast vi är så sjukt olika, är vi på något sett så himla lika. Vi bara funkar hon och jag och därför har vi hållit ihop.

Evelina är min agenda, räddare, andra mamma, bästa vän. Hon om någon har ett stort hjärta och man bara vet att hon alltid finns där. Hon har svaret på alla mina frågor (aa typ bokstavligen), tar alltid hand om mig som den bäbis jag är, under skoldagarna, när jag mår dåligt. Hon finns där. 

Är glad att jag har en vän som henne, är glad att vi fann varandra där i början på vårat första gymnasieår. Jag är glad över de minnen vi har och vilka bröder vi blivit.

Tack Evelina Ekström för att du vill vara min vän.

I love u.

(idag kommer hon föresten hem från Polen wihoooo!!)

Midsommar

Hej allihopa! Idag är det midsommar och som ni alla vet är inte jag hemma och firar utan i POLEN!!

Detta är en bild från midsommar för två rå sedan när vi på kvällen åkte och fiskade.

Hur du kommer över någon

Urklipp från Ellinors blogg, ni hittar den här!

2. Blockera hans nummer. När man är som mest ledsen, och är berädd att ge upp allt för att få honom (eller henne) tillbaka så är det så enkelt att bara slå iväg en pling. Gör inte så mot dig själv. Blockera hans nummer och när du är som allra ledsnast så ring en kompis istället.

      3. Sov med en vän. Det är oftast på kvällarna det blir som allra jobbigast. När jag hade gjort slut med en kille en gång sov jag hemma hos nästan alla mina tjejkompisar. Det var faktiskt en otrolig lättnad, för man kunde inte komma in i de där djupa tankarna, och om man började gråta så blev man omhållen av sin kompis.

     4. Gråt. Våga släppa ut allt som ligger där inne och smärtar. Ut med all skit så du kan tanka på med saker som gör dig glad sen. Att hålla inne med alla känslor gör för det mesta saker bara ännu jobbigare.

    5. Som sagt, låt dig själv vara ledsen, men det finns en gräns. Förr eller senare måste du rycka upp dig själv, för det finns ingen annan som kan göra det åt dig. Låt det ta en vecka eller två (sen är ju detta jätteindividuellt, men låt det inte ta allt för länge) sen måste du börja socialisera dig igen. Lås inte in dig själv för evigt, ut och träffa folk. Om du känner för att bara vara med de allra nämnaste, så var det. Om du känner att du vill träffa nytt folk, så gör det.

   6. Detta är kanske mitt enklaste, men bästa tips. Snöa in dig på det du älskar. Om du älskar att träna, kör all in. Om du gillar att plugga, skriva, simma, festa, ja gör det. Om du lägger all din energi på det du älskar allra mest, så kommer du sakta men säkert börja glömma bort att du är ledsen. För all energi läggs på någonting som får dig att må bra. Även detta har varit min räddare när jag har blivit dumpad utav någon. Detta funkar även om man är ledsen för någonting annat, såsom någons bortgång, ett svek eller en känsla av inre otillräcklighet.

Gästbloggare #bananinlägg

Kan ju lova att ni väntat med spänning på Eves gästbloggare. Well here I am!

Jag har i pricip samma namn som Evelina själv, minus ett A bara.. Alltså blir det Evelin. Rätt fint va? Aaa! Klicka på det fina namnet och du kommer hamna på min goa blogg.

Blev faktiskt väldigt glad när jag fick äran att gästblogga medans queen E her self är i Polen. Men öh vad ska man skriva då? Det första jag tänkte på var bananer. Har hon nämnt att hon älskar dem? Alltså hon har fått mig att tänka på henne varenda gång jag ser eller äter en såndär jäkla banan. Liksom woho tänker på Evelina Ekström när jag stoppar någonting som liknar könsorganet på en man i munnen, weey :) Åt en banan till frulle imorse faktiskt. Den var dock för liten, och inte alls i min och Eves smak.. Varken storleksmässigt eller i smaken ;) Vet ju faktiskt vad bruden gillar vid det här laget!

Det sög ju rätt mycket att jag blev göörsugen på banan nu och så har vi inga hemma?!? Liksom va? Bananer ska alltid finnas hemma, alltid! Det är nu man ska en i reserv som ligger under kudden eller något. Rätt bra plan.. Lovar att Eve redan kommit på den för länge sen. Anyhow, ska avrunda detta meningslösa inlägg.. ni lär få höra mer av mig men så länge säger jag CIAOO!

Glass på Mieta

Dessa glassar gick på cirka 42 kr och 45 kr styck. Hade vi varit i Sverige hade vi aldrig hittat så billig glass, och god var den också!