Evelina Ekström

Taco bar

I onsdags åt jag, Ida och hennes mamma på taco bar. De hade 50% på hela menyn så mina mat kostade bara 42 kr. Ikväll är det bandkväll och imorgon står marknad och grillning på schemat. Sover hos Ida hela helgen så beror på hur mycket vi har att göra men kommer nog skriva något inlägg iaf.

Bruna ben

Sitter just nu i solen och läser och har nu kommit in på kapitel tre i boken! Idag ska jag sola och träna, kanske in till stan med mamma och pappa också, beror helt på om jag hinner.

barfota på asfalt

Nu längtar jag till sommaren som ett litet barn gör till julafton och träffa tomten. Gå barnfota i gräset, sola, bada ,grilla, nattbad, bikini.. Ryser av tanken. Att min sommar kommer bli den bästa tvivlar jag inte på. fyra dagar efter skolan slutat, åker jag till Polen i fyra dagar, sedan ska jag jobba också men annars har jag planer på att Haika med Evelin, tälta på Gräsö med mina tjejer, sova i lägenhet, vara hos mormor och morfar, åka till grisslehamn med Ida och bada i Örbyhus med Angelica. Min sommar kommer helt enkelt bli bäst!

Ett steg närmare hamnade jag sommaren genom att äntligen skickat in min APL-uppgift som jag tvingade mig själv att sätta mig ner och göra i morse så nu har jag inget mer som ska göras innan tisdag och det känns bra. 

Eftersom att solen lyser idag också ska jag inte sitta inne längre utan gå ut och sätta mig i fotöljen på altanen och sola samt läsa min engelskabok som jag nu har kommit till på sida 80! Bara 170 sidor då! haha men det klarar jag, läser 50 idag, 50 imorgon så har jag bara 70 sidor kvar sen när det är helg nästa gång. 

Skriver ett inlägg senare idag ocså och hoppas på lite bränna på benene. kram

Äggmålning

Igår satte jag min ner och målade ägg. Har inte gjort det på flera år så kände ett sug när jag såg äggramar på Willys. Målade sex ägg och sedan orkade jag inte mer.

Jag gråter ofta

På bilden ser ni min nya solhatt som jag köpte igår. Kommer bli så fin i sommar och nere i Polen! Idag är vädret lite tråkigt så ska fortsätta titta på OTH men också skriva min APL-uppgift och sedan träna till kvällen, kan vara skönt att göra det precis innan man lägger sig i sängen.

OTHmorgon

Ätit frukost och tränat lite men är för kallt för att sitta ute då det blåser här ute. Morgon ägnas därför till OTH.

Frulle

Efter för mycket smör och ett tappat ägg i kökslådan är jag nu klar med frukosten.

Vecka 24

Lurade lite personer på twitter att jag var gravid. Har i stort sett alltid kunnat göra gravidmage och då ser det verkligen ut som en. I alla fall när jag står upp och putar med magen.

 

Idag har jag varit hos tandläkaren, det gick bra men hade lite tandsten som plockades bort. Sedan åkte jag hem, bakade en kaka som blev så äcklig att jag spydde, så den kastades på en gång. Varit en sväng till Björklinge då jag trodde jag skulle hämta min lillasyster men nej, tydligen inte så jag fick åka hem igen. Hämtat posten och nu ska jag väl sätta mig i solen och läsa min bok, måste göra min APL uppgift också.

 

Girlsnight in

Ikväll kommer mina tjejer över för en tjejkväll. Har saknat mina brudar. sist vi träffades alla fyra var i vintras någon gång tror jag, rätta mig om jag har fel. Haha. Vet absolut inte vad vi hittar på för oftast blir inget som planerat. Sist vi var hos mig skulle vi ha filmkväll men det blev vindrickandes och godisätande till deeptalk istället. Mys det med. 

 

Igår kom jag hem som en zombie från DÅM så somnade i stort sett på en gång ,vaknade sedan vid halv sju och gick och lade mig igen klockan nio. Vaknade upp idag ungefär lika trött och skulle egentligen gått ut och sprungit men inte hade jag någon ork till det så låg i sängen en stund till. Började städa rummet så det blev lite fint nu såhär på lovet och sedan hoppat in i duschen.

Imorgon ska jag ringa Erik på Hemtex och höra om jobb och se om jag får något som passar. 

 

Nej nu ska jag flytta ut dammsugaren från rummet och börja fixa min säng med lite fler och mysigare kuddar! kram

 

 

Inspirationspunkter

Idag har jag fått gjort dessa inspirationspunkter, badrum och sällskap. Bild nummer 1 är på det tradiotionella utbudet och bild nummer 2 på det marina/alpina. 
Varit väldigt trött idag också, men träffade på Angelica på bussen och blev genast piggare. Ida hälsade på på jobbet och sedan lunchade jag med Evelin på skolan och träffade sedan Ida igen för att fördriva tiden på lunchen. Vi tittade på studentskor och midsommarklänning som vi ska ha nere i Polen. Fick sedan ett sms av mamma där hon skrev att resan var betald så nu behöver jag köpa klänningar och växla pengar, sen kan vi åka!
Vi har hittar en jättefin klänning som vi ska in och titta på på fredag innan DÅM.
Vi två lyckas ALLTID vara i stort sett hela tiden. söndag, tisdag, ONSDAG, TORSDAG, FREDAG, LÖRDAG och SÖNDAG har vi varit och kommer vara. Varför blir det alltid så, behöver alltid ha ett stort space efter dessa gånger, haha!
 
Måste börja läsa min bok! Har läst 32 sidor och det är sammanlagt 258. Kommer få läsa gärnet på lovet men har ränkat med att kunna läsa ut den på tio dagar om jag tar 25 sidor varje dag så är den klar snart, måste bara hitta tiden och orken till det. Denna bok kommer aldrig vara klar helt enkelt.
 
Men ska väl läsa till kapitel 2 ikväll i alla fall så jag kan börja från det sen, sedan blir det film tills jag stupar.